Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?

Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!
Vendégkönyv bejegyzések

 • Medgyessy Éva
  2020. 10. 25. 21:09 (Szeged)
  Csodálatos környezet, szuper szállás, nagyon figyelmes kiszolgálás, a wellness tiszta, jól felszerelt, az ételek, borok fantasztikusak. Visszavágyunk!!
 • Tóth Boglárka
  2020. 08. 02. 10:39 (Szentes)
  Egy hétvégét töltöttünk itt Barátokkal. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves, isteniek az ételek. Tisztaság van a szobàkban és a wellness területén egyaránt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mi biztos visszajövünk még! :-)
 • Szegfű Zoltán
  2019. 07. 11. 19:44 (Szolnok)
  Már négyszer voltunk ezen a helyen. Nyugalom, jó ételek, finom borok, kellemes vizű medence, napozási lehetőség, jakuzzi, szauna, szolárium, billiárd, kis kertes rész, szalonnasütési lehetőség, játszótér. Udvarias, segítőkész személyzet! Borospincék a közelben, kerékpározási lehetőség, kilátó. Jövőre újra találkozunk!
 • Keresztes-N Tibor
  2018. 09. 14. 20:58 (Balatongyörök)
  14 fős társaságunk mindent nagyon jónak talált. A személyzet is mindent megtett, hogy semmiben ne legyen hiányunk. csak ajánlani tudjuk ezt a szép helyet azoknak, akik gondtalanul, kellemesen akarnak néhány napot eltölteni, Nehéz lett volna olyan kéréssel előállni, amit ne oldottak volna meg azonnal. Köszönjük mindenkinek és ebbe beleértjük a község lakóit is, hogy ennyi pozitív élménnyel távozhattunk.
 • Szegfű Zoltán
  2018. 08. 22. 15:58 (Szolnok)
  Már harmadjára jártunk itt és újra minden remek volt. A szobák, a tisztaság, az udvariasság, az ételek, a medence, minden. Még visszatérünk. Köszönjük .
 • Szalóki Emese
  2018. 08. 20. 10:26 (Cegléd)
  Remekül éreztük magunkat. Kedves készséges mosolygós vendéglátók.Nagyon bőséges,változatos,finom ételek. Tiszta tágas kényelmes szobák.Igazán minden a kellemes pihenést szolgálja. Bàtran ajánljuk mindenkinek.
 • Szabó Tímea
  2018. 08. 07. 11:53 (Dunaújváros)
  Második alkalommal jártunk a szállodában, ahol 3 napot töltöttünk ott nagyobb baráti társasággal. A szállás tiszta, az ételek szuperek, a személyzet kedves.
 • Csicsova István
  2018. 07. 19. 18:11 (Orosháza)
  3 éjszakát töltöttünk a szállodában kiskutyánkat is vittük. Az étkezés bőséges,a szoba minden igényt kielégítő, a személyzet kedves,barátságos,udvarias. Aki pihenni akar egy kis wellnesszel összekötve nagyon tudjuk ajánlani.Valóban kutyabarát szálloda. Köszönjük, hogy ott lehettünk. Ha lehetőségünk lesz máskor is elmegyünk.
 • Ádám
  2018. 06. 27. 19:24 (Budapest)
  Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
 • Tóth Józsefné
  2018. 06. 03. 17:29 (Szeged)
  Nagyon jól éreztük magunkat köszönjük a gyertyafényes vacsorát emlékezetessé tették házassági évfordulónkat (44)

  A pincérek és a személyzet kedvesek, figyelmesek, szakács szuper! Köszönjük, a finom ételeket és a jó borokat! Reméljük, újra találkozunk!

 • Szedlák Zsuzsa
  2018. 05. 13. 13:33 (Budapest)
  4 napot töltöttünk a szállodaban ket kutyussal. Ilyen Kellemesen még nem pihentünk a kutyákkal együtt. Ember és allat remekül érezte magát. Nagyon szep a szalló, a kutyusok elveztek a kertet és azt, hogy ha kiléptünk a hotelból azonnal egy kellemes sétauton, a pincesoron voltunk, itt a kutyak poraz nelkül sétalgattak, mi meg nézegettük a borospincéket. Mindenki kedves, udvarias es szolgalatkesz volt, az ételek is bő választekban és nagyon finomaK. Mi biztos visszajövünk!
 • Verrasztó Árpád és Verrasztó Árpádné
  2018. 05. 02. 11:54 (Baja)
  maximálisan kedves kiszolgálás finom ételek nyugodt tiszta környezet ,kedvező árak kell ennél jobb?Mindenkinek ajánljuk aki jót akar. Köszönet a személyzetnek

Akciós ajánlataink

  Hírlevél

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen új ajánlatainkról és elsőként értesüljön különleges csomagjainkról!

  Vendégeink mondták

  • Csodálatos környezet, szuper szállás, nagyon figyelmes kiszolgálás, a wellness tiszta, jól felszerelt, az ételek, borok fantasztikusak. Visszavágyunk!!
   Medgyessy Éva
   Szeged
  • Egy hétvégét töltöttünk itt Barátokkal. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves, isteniek az ételek. Tisztaság van a szobàkban és a wellness...
   Tóth Boglárka
   Szentes
  • Már négyszer voltunk ezen a helyen. Nyugalom, jó ételek, finom borok, kellemes vizű medence, napozási lehetőség, jakuzzi, szauna, szolárium, billiárd, kis...
   Szegfű Zoltán
   Szolnok
  • 14 fős társaságunk mindent nagyon jónak talált. A személyzet is mindent megtett, hogy semmiben ne legyen hiányunk. csak ajánlani tudjuk ezt a szép helyet...
   Keresztes-N Tibor
   Balatongyörök
  • Már harmadjára jártunk itt és újra minden remek volt. A szobák, a tisztaság, az udvariasság, az ételek, a medence, minden. Még visszatérünk. Köszönjük .
   Szegfű Zoltán
   Szolnok
  • Remekül éreztük magunkat. Kedves készséges mosolygós vendéglátók.Nagyon bőséges,változatos,finom ételek. Tiszta tágas kényelmes szobák.Igazán minden a...
   Szalóki Emese
   Cegléd