Szobáink

Szállodánk 25 db két- három- és négyágyas szobában, 57 szállóvendég elhelyezését tudja ellátni.

Szobáink nemdohányzó helységek, közöttük  található összenyitható, családi szoba, akadálymentes, kisállat fogadására alkalmas szoba.

Lehet zuhanyozóval illetve ülőkáddal felszerelt szobák közül választani. Fürdőszobáink törölközőkkel, törölköző szárítókkal és alapvető tisztálkodási szerekkel felszerelt helységek.

Környezetünk megóvása és ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében törölköző cserére minden harmadik éjszaka után, illetve felár ellenében, gyakrabba is van lehetőségünk.

Szobáinkban szükség esetén pótágyak igényelhetőek. Kisgyermekes családok számára gyermekágyat biztosítunk.

Egyágyas szobáink kétágyas szobáinkból átalakított, nem dohányzó helyiségek. Az első, második, harmadik illetve negyedik emeleten helyezkednek el. A szobák lifttel megközelíthetőek, szükség esetén van közöttük mozgáskorlátozott vendégek fogadására alkalmas szoba is. Kérésre egymás mellett elhelyezkedő, összenyitható szobákat is tudunk biztosítani. Legtöbb szobánk az épületen belüli folyosókról közelíthetők meg, a tornácon elhelyezkedő szobáink pedig közvetlenül a zárt udvarra nyílnak. Szobáinkat ülőkáddal vagy tusolóval felszerelt fürdőszobával lehet foglalni.Környezetünk megóvása és ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében törölközőket minden harmadik éjszaka után cseréljük. Szobáink nagy része pótágyazható. Kisgyermekes családok számára gyermekágyat biztosítunk.

légkondícionáló
Wifi
LCD televízó
antiallergén ágynemű
minibár
szobaszéf
törölközők
fürdőköpeny
fürdőszobai bekészítés
hajszárító, vasaló kérésre

Kétágyas szobáink nem dohányzó helyiségek amelyek az első, második, harmadik illetve negyedik emeleten helyezkednek el. A szobák lifttel megközelíthetőek, szükség esetén van közöttük mozgáskorlátozott vendégek fogadására alkalmas szoba is. Kérésre egymás mellett elhelyezkedő, összenyitható szobákat is tudunk biztosítani. Legtöbb szobánk az épületen belüli folyosókról közelíthetők meg, a tornácon elhelyezkedő szobáink pedig közvetlenül a zárt udvarra nyílnak. Szobáinkat ülőkáddal vagy tusolóval felszerelt fürdőszobával lehet foglalni.Környezetünk megóvása és ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében törölközőket minden harmadik éjszaka után cseréljük. Szobáink nagy része pótágyazható. Kisgyermekes családok számára gyermekágyat biztosítunk. A szobákban csavarokkal rögzített, külön matraccal rendelkező ágyak vannak, amelyek kérésre széthúzhatóak.

légkondícionáló
Wifi
LCD televízó
antiallergén ágynemű
minibár
szobaszéf
törölközők
fürdőköpeny
fürdőszobai bekészítés
hajszárító, vasaló kérésre

Háromágyas szobáink nem dohányzó helyiségek amelyek a második, harmadik illetve negyedik emeleten helyezkednek el. A szobák lifttel megközelíthetőek, szükség esetén mozgáskorlátozott szobát is lehet foglalni. Háromágyas szobáink az épületen belüli folyosókról közelíthetők meg,és tusolóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek. Környezetünk megóvása és ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében törölközőket minden harmadik éjszaka után cseréljük. Kisgyermekes családok számára gyermekágyat biztosítunk. A szobákban csavarokkal rögzített, külön matraccal rendelkező ágyak vannak, amelyek kérésre széthúzhatóak.

légkondícionáló
Wifi
LCD televízó
antiallergén ágynemű
minibár
szobaszéf
törölközők
fürdőköpeny
fürdőszobai bekészítés
hajszárító, vasaló kérésre

Négyágyas szobáink nem dohányzó helyiségek a második emeleten helyezkednek el. A szobák lifttel megközelíthetőek, szükség esetén mozgáskorlátozott szobát is lehet foglalni. Ezek a szobák a tornácon találhatóak és közvetlenül a zárt udvarra nyílnak. A zárt udvarban játszótér szolgál a kisgyermekek szorakoztatására. Ezeket a szobákat tusolóval felszerelt fürdőszobával lehet foglalni.Környezetünk megóvása és ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében a törölközőket minden harmadik éjszaka után cseréljük. Szobáink nagy része pótágyazható. Kisgyermekes családok számára gyermekágyat biztosítunk. A szobákban csavarokkal rögzített, külön matraccal rendelkező ágyak vannak, amelyek kérésre széthúzhatóak.

légkondícionáló
Wifi
LCD televízó
antiallergén ágynemű
minibár
szobaszéf
törölközők
fürdőköpeny
fürdőszobai bekészítés
hajszárító, vasaló kérésre

Mozgáskorlátoztott szobánkat igény szerint 1-4 felnőtt számára tudjuk biztosítani. Ezt a szobatípust a második emeleten találhatják. A tornácról közelíthető meg és közvetlenül a zárt udvarra nyílik. Tágas tér teszi lehetővé, hogy akár tolószékkel is könnyedén mozoghassanak a szobában. A szobához vészcsengővel és tusolóval felszerelt mozgáskorlátozott fürdőszoba tartozik. Az ágyak mellett is található vészcsengő. Ez a szobatípus is lifttel, akadálymentesen megközelíthető. A szobákban csavarokkal rögzített, külön matraccal rendelkező ágyak vannak, amelyek kérésre széthúzhatóak.

légkondícionáló
Wifi
LCD televízó
antiallergén ágynemű
minibár
szobaszéf
törölközők
fürdőköpeny
fürdőszobai bekészítés
hajszárító, vasaló kérésre

Akciós ajánlataink

  Hírlevél

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen új ajánlatainkról és elsőként értesüljön különleges csomagjainkról!

  Vendégeink mondták

  • Csodálatos környezet, szuper szállás, nagyon figyelmes kiszolgálás, a wellness tiszta, jól felszerelt, az ételek, borok fantasztikusak. Visszavágyunk!!
   Medgyessy Éva
   Szeged
  • Egy hétvégét töltöttünk itt Barátokkal. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves, isteniek az ételek. Tisztaság van a szobàkban és a wellness...
   Tóth Boglárka
   Szentes
  • Már négyszer voltunk ezen a helyen. Nyugalom, jó ételek, finom borok, kellemes vizű medence, napozási lehetőség, jakuzzi, szauna, szolárium, billiárd, kis...
   Szegfű Zoltán
   Szolnok
  • 14 fős társaságunk mindent nagyon jónak talált. A személyzet is mindent megtett, hogy semmiben ne legyen hiányunk. csak ajánlani tudjuk ezt a szép helyet...
   Keresztes-N Tibor
   Balatongyörök
  • Már harmadjára jártunk itt és újra minden remek volt. A szobák, a tisztaság, az udvariasság, az ételek, a medence, minden. Még visszatérünk. Köszönjük .
   Szegfű Zoltán
   Szolnok
  • Remekül éreztük magunkat. Kedves készséges mosolygós vendéglátók.Nagyon bőséges,változatos,finom ételek. Tiszta tágas kényelmes szobák.Igazán minden a...
   Szalóki Emese
   Cegléd